Известие

Collapse
No announcement yet.

Аудио система

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аудио система

Здравейте колеги,наякой от вас дали би ми казал на задната кора до стъклото имам дупки (заготовка за говорители)само там нямам и искам да си сложа,та въпроса ми е,дали има кабели от аудио системата до там и каде са и как изглеждат!Благодаря предварително!
    С Уважение:Иван Георгиев!
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Нямаш кабели и не може и да имаш ... бях писал в една тема и valjo ми беше казал че щом няма , значи не е с оригиналната БОСЕ система на алфа и аз също нямам , но мисля да ходя до някой сервиз дето се занимават с аудио техника да ми изкарат кабели
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Аудио система

Това че няма кабели за аудиото не ме плаши,аз сам ще си прекарам,но питах дали има,защото нали има заготовки и няма говорители и би трябвало да има някакви кабели или букси!то там и през двете дупки минават някакви кабели и май има някакви свободни букси,но не съм сигурен какви са и за какво са,затова питах има ли някой нещо напредвид!
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

и аз мислих скоро да махам кората да вида за кво става въпрос с тея кабели, ма първо имам малко други работи за оправяне, ако разбереш за кво става въпрос ще съм благодарен да споделиш..
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
          и аз мислих скоро да махам кората да вида за кво става въпрос с тея кабели, ма първо имам малко други работи за оправяне, ако разбереш за кво става въпрос ще съм благодарен да споделиш..
          Не съм сигурен , но мисля , че няма кабели за колони ...

ТаНо ти какво направи .. уреди ли кой да докара 166-цата или ще идваш с друг транспорт
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

аудио система

Колеги ако някои намери схема на тази инсталация ще стане най добре,няма да си блъскаме главите и да се чудиме какво да правиме!има някаква програма със пълно описание на всички коли и марки за всичко в тях,мисля че се казваше (ауто дата)или се пишеше слято (аутодата)само че на англйски!

Comment

Момчета някой да знае къде се монтира усилвател щото не ми е много ясно към ченджъра или зад екрана !!!
              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Моя е закачен на гърба на subwoofer-а.

Comment

Аудио система

Колега,можеш да го завинтиш и на гърба на седалката,кадето смяташ че няма да ти пречи!

Comment

в смисьл чинчовете кьде се слагьт щото нали не е с касетофон ?

Comment

Аудио система

Единия край на чинчовете е към усилвателя, а другия край е към касетофона,но трябва да разглобиш конзолата,и отзат има изхот за усилвател,поне така е при мене!а усилвателч го захранваш от акомулатура директно през бушон!

Comment

Re: Аудио система

Първоначално публикувано от jumbo797
                        Единия край на чинчовете е към усилвателя, а другия край е към касетофона,но трябва да разглобиш конзолата,и отзат има изхот за усилвател,поне така е при мене!а усилвателч го захранваш от акомулатура директно през бушон!
                        Целият ICS (мониторът) като го извадиш и от задната му страна има два стандартни чинча за изход към усилвател???
                        Сигурен ли си в това?
                        Твоята с навигация ли е или без и дали има разлика, ако наистина има чист линеен стерео изход за усилвател?
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Jumbo мерси бате ! До сега не съм монтирал на кола с екран и ми е непознато ! Да отида при специалист за да не развала нещо или смело напред ! Как е по-добре !!!

Comment

Аудио система

Виж,ако не можеш сам да се справиш да разглобиш конзолата по добре отиди на някое сервизче кадето слагат музика,там ще са наясно как да я свалят и да ти вържат усилвателя през бушон(задължително)!

Comment

Аудио система

за БО!моята е с навигация,а и не мисля дали има значение дали е със или без,касетофона би трябвало отзат да е еднакъв!

Comment

Working...
                              X